ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is bedoeld voor ontspanning en is niet zozeer gericht op genezing. Het helpt om de ademhaling, het
lichaam en de geest tot rust te brengen, het stelt je in staat om alle zorgen, stress en spanning los te laten.

 

Masseren ontspant de huid, stimuleert de bloedcirculatie en daarmee ook de doorbloeding van verschillende organen. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. In de ontspanningsmassage kunnen bijna alle delen van het lichaam worden gemasseerd: rug, schouders, nek, gezicht, hoofd en benen.


vitaliserende massage

Een stevige, krachtige massage die er voor zorgt dat jij je heel bewust wordt van je lichaam. Bij deze vitaliserende massage wordt een techniek met druk gehanteerd en voorkomt en verwijdert zo ophopingen van afvalstoffen in de dieper liggende spieren en bindweefsels.

 

Tijdens deze massage wordt de energiedoorstroming gestimuleerd en komen lichaam en geest tot rust. Dit geeft een ontspannen én vitaal gevoel, resultaat kan direct of na 1 goede nachtrust voelbaar zijn.


lomi lomi massage

Lomi lomi is een massagetechniek, ontstaan uit de traditie en cultuur van Hawaii. Lomi is het Hawaiiaans woord voor massage en betekent: drukken, kneden, wrijven. Een massagetechniek waarbij naast de handen ook de onderarmen gebruikt worden.

 

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en
afvoer van de afvalstoffen. Na de Lomi Lomi massage voel je je als herboren!


 

Mijn salon is puur voor ontspanning dus ongewenste intimiteiten worden niet op prijs gesteld.